Thuis

Changzhou Aidear Refrigeration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

China Changzhou Aidear Refrigeration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

De Koelingsco. van Changzhouaidear, Ltd is een professionele ontwerp en een vervaardiging van diverse specificaties van de lucht koelere condensator, de evaporator, de radiator, de buis&fin warmtewisselaars en de soorten automatische machine van de ondernemingen van de warmtewisselaarproductie bijna 7 jaar met een sterke koeling en een thermisch technologie professioneel R&D team dat alomost 15 ingenieurs en ontwerpers omvat om de dienst te steunen, al ODM en OEM van het soorten Niet genormaliseerde product kan verstrekken. Ondertussen verzekeren wij ook de kwaliteit van uw producten van het ontwerp aan levering, hebben alle stappen professionele QA minstens 2 van het kwaliteitscontrolemechanisme aan steun.

 

Wat ook meer, wij is lever de dienst voor het werken aan de integratie&solutions van het koelingsmiddel, de één postdienst voor klant. Onze opdracht is voortduurt eerst in klant, denk altijd voor klant. De nadruk leidt tot Maximumwaarde voor Klant.

 

Aidear, uw idee!

China Changzhou Aidear Refrigeration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1China Changzhou Aidear Refrigeration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Koelingsco. van Changzhouaidear, Ltd opstelling op 2013. Één later jaar, onze die vintype warmtewisselaarfabriek in 2015 wordt opgericht. Met bedrijf het groeien, begonnen wij om de overzee zaken tot Europa en het Midden-Oosten, Zuid-Amerika etc. te verhogen. Ondertussen, ontwikkelen wij de Automactic-machines van warmtewisselaar in 2016 met broerbedrijf, Changzhou Yinghe Company.  Nu, is Aidear een uitstekende leverancier en heeft de rijke ontwerpervaring op de aangepaste dienst.

Wij worden sterker en sterker en wij zijn hier voor uw komst. Het ernaar uitzien samenwerking te maken met u in dichtbijgelegen futhure.

Changzhou Aidear Refrigeration Technology Co., Ltd. Changzhou Aidear Refrigeration Technology Co., Ltd. Changzhou Aidear Refrigeration Technology Co., Ltd. Changzhou Aidear Refrigeration Technology Co., Ltd. Changzhou Aidear Refrigeration Technology Co., Ltd. Changzhou Aidear Refrigeration Technology Co., Ltd. Changzhou Aidear Refrigeration Technology Co., Ltd. Changzhou Aidear Refrigeration Technology Co., Ltd. Changzhou Aidear Refrigeration Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : Aidear of aangepast

Aantal werknemers : 180~200

Jaarlijkse omzet : 5000-10000

Opgericht Jaar : 2013

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Changzhou Aidear Refrigeration Technology Co., Ltd. Certificaten China Changzhou Aidear Refrigeration Technology Co., Ltd. Certificaten China Changzhou Aidear Refrigeration Technology Co., Ltd. Certificaten China Changzhou Aidear Refrigeration Technology Co., Ltd. Certificaten